План завршетка другог полугодишта за ученике 8. разреда

прочитати више

Еко фото конкурс

Ученица 8. разреда Марија Секулић на Еко фото-конкурсу у организацији Гимназије „Јосиф Панчић“ Бајина Башта освојила је 1. место. Похваљена је фотографија ученице 6. разреда Невене Томић. Њихове фотографије су приказане на изложби. Честитамо!

 

прочитати више

Дани ћирилице

Ученик 7. разреда Милош Јањић на конкурсу „Дани ћирилице“ у Баваништу освојио је друго место. Добио је диплому и награђен је дивним књигама. Честитамо!

прочитати више

УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ – МАРИЈА СЕКУЛИЋ

 
Похвала “Ученик генерације” за школску 2020/ 2021. годину додељена је ученици осмог два, Марији Секулић. Наставничко веће ОШ “Душан Јерковић” Костојевићи усвојило је предлог комисије да ова ученица буде проглашена за ученика генерације, на основу података о успеху и владању и успеху на такмичењима.
Поред одличног успеха, бројних истакнутих резултата на такмичењима из наставних предмета Марија је током целог школовања на најлепши начин репрезентовала школу и учешћем у доста других ваннаставних активности попут наступа на манифестацији Ћирилична ба...
прочитати више

Наша школа пружила је прилику проф др ЉУБИШУ С СТОЈМИРОВИЋ, Мсц ДЕЈАНУ БАЉКУ и ВЛАДИ СИМИЋУ, некадашњем ученику ове школе да обиђу школу и да се упознају са њеним радом.
Том приликом гости су школској библиотеци поклонили одређен број књига са жељом да школа још дуго ради и припрема нараштаје који ће своја знања поклонити овом подручју и мајци Србији!!!!
прочитати више