Category НОВОСТИ ИЗ ШКОЛЕ

Спортске игре младих

У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА БАЈИНЕ БАШТЕ ДАНАС СУ ДЕЦА ИЗ НАШЕГ ГРАДА УЧЕСТВОВАЛА НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У ПРИБОЈУ.
Учешће на овој манифестацији узело је преко 500 основаца из Пријепоља, Нове Вароши, Чајетине, Бајине Баште и домаћина Прибоја. Наша деца такмичила су се у три дисциплине, женској одбојци, малом фудбалу и стоном тенису. Циљ ове манифестације је дружење и промоција школског спорта међу децом што је у сваком случају и реализовано, ипак морамо се похвалити и успехом наше деце коју су чинила деца из школа у Рогачици, Костојевићима, Злодола, Пилице и Основне Школе Рајак Павићевић...

прочитати више

У периоду од 1. марта до 10. јуна одржана је обука пливања за ученике наше школе на градском базену у Ужицу. Обуци је присуствовало 33 ученика од 1. до 8. разреда. Кроз овај пројекат промовисан је здрав начин живота, а осмех на лицима ученика од првог до задњег часа показује да је обука и више него успешна. Сви ученици добијају диплому и мајицу. Реализатори су били наставници физичког Милош Росић и Александар Максимовић.

прочитати више

Матуранти

  1. јуна испратили смо још једну генерацију наших ђака. Децо,срећно и све најбоље у даљем школовању!
прочитати више

Републичко такмичење „Шта знаш о саобраћају“

24-25.5.2019. године у Београду је одржано републичко такмичење из саобраћаја. Ученик наше школе, Милан Марковић са још три такмичара из Нове Вароши и Пријепоља представљао је Златиборски округ. Заузео је 11. место од укупно 27 такмичара у његовој категорији. Златиборски округ у генералном пласману заузео је 15. место (укупно 27 округа). Све честитке Милану!

прочитати више

Дан школе

15.5.2019. године уз приредбу и спортска такмичења обележили смо дан наше школе.

прочитати више