Спортске игре младих

У организацији Спортског Савеза Бајине Баште деца из нашег града учествовала су на спортским играма младих у Прибоју. 
Учешће на овој манифестацији узело је преко 500 основаца из Пријепоља, Нове Вароши, Чајетине, Бајине Баште и домаћина Прибоја. Наша деца такмичила су се у три дисциплине, женској одбојци, малом фудбалу и стоном тенису. Циљ ове манифестације је дружење и промоција школског спорта међу децом што је у сваком случају и реализовано, ипак морамо се похвалити и успехом наше деце коју су чинила деца из школа у Рогачици, Костојевићима, Злодола, Пилице и Основне Школе Рајак Павићевић. Највише успеха а уједно и у најјачој конкуренцији од 30 екипа наши млади фудбалери заузели су 2. место изгубивши несрећно у финалу после извођења пенала. Одбојкашице су биле сјајне и заузеле 3. место у конкуренцији осам екипа, са обзиром да су биле међу млађим екипама остварен је одличан резултат. Стонотенисери су имали запажен наступ али су на крају у конкуренцији старијих дечака у последњем мечу остали без трећег места.
Велико хвала домићину на гостопримству које ћемо надамо се у неком будућем периоду покушати да узвратимо, хвала наставницима Александру Максимовићу и Николи Стаменићу који су поред представника Спортског Савеза бринули и водили децу на овим играма.
Спорт је данас победио у сваком смислу те речи, деца пуна утисака, једно велико искуство за све и нека нова другарстава која остају.