Спортске игре младих

У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА БАЈИНЕ БАШТЕ ДАНАС СУ ДЕЦА ИЗ НАШЕГ ГРАДА УЧЕСТВОВАЛА НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У ПРИБОЈУ.
Учешће на овој манифестацији узело је преко 500 основаца из Пријепоља, Нове Вароши, Чајетине, Бајине Баште и домаћина Прибоја. Наша деца такмичила су се у три дисциплине, женској одбојци, малом фудбалу и стоном тенису. Циљ ове манифестације је дружење и промоција школског спорта међу децом што је у сваком случају и реализовано, ипак морамо се похвалити и успехом наше деце коју су чинила деца из школа у Рогачици, Костојевићима, Злодола, Пилице и Основне Школе Рајак Павићевић. Највише успеха а уједно и у најјачој конкуренцији од 30 екипа наши млади фудбалери заузели су 2. место изгубивши несрећно у финалу после извођења пенала. Одбојкашице су биле сјајне и заузеле 3. место у конкуренцији осам екипа, са обзиром да су биле међу млађим екипама остварен је одличан резултат. Стонотенисери су имали запажен наступ али су на крају у конкуренцији старијих дечака у последњем мечу остали без трећег места.
Велико хвала домићину на гостопримству које ћемо надамо се у неком будућем периоду покушати да узвратимо, хвала наставницима Александру Максимовићу и Николи Стаменићу који су поред представника Спортског Савеза бринули и водили децу на овим играма.
Спорт је данас победио у сваком смислу те речи, деца пуна утисака, једно велико искуство за све и нека нова другарстава која остају.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>